.

.

. .

Dah tau ni Tukang Urut di Bandar Wangsa Maju ni x yah sbuk2 nak Urut kat kampong.

Call Han 012372078197692, urut in call out call, Ukay perdana, Wangsa maju, ampang Dan sekitar kl Lokasi No 38 jalan AU 46 Taman Sri Keramat.

Near Me tukang urut in wangsa maju. . We have all.

Gallery.

Saya tinggal di China selama bertahun-tahun dan terbiasa dengan urutan yang teruk sebelum beralih ke Vietnam di mana urut lebih lembut dan dalam fikiran saya kurang berguna. . .

1. Perkhidmatan ke rumah juga disediakan.

.

Testimonials.

Urut seluruh badan; Urutan selepas bersalin; Menaikkan peranakan atau rahim jatuh; Terseliuh, terjatuh atau terkehel. KINI VIRAL INILAH SATU2NYA SERVICE URUT DI WANGSA MAJU YG BOLEH DTG RUMAH SIAP ADA KATIL DAN RWTN BEKAM.

Sy bosan ddk rumah kerana PKP lockdown. Skit bdn.

2,778 likes 109 talking about this 81 were here.
Untuk wanita di Wangsa Maju dan sekitarnya, Makcik Noraini menyediakan perkhidmatan urutan seperti berikut; Telefon Makcik Noraini di 012-2026048.
Untuk wanita di Wangsa Maju dan sekitarnya, Makcik Noraini menyediakan perkhidmatan urutan seperti berikut; Telefon Makcik Noraini di 012-2026048.

.

.

Urut seluruh badan; Urutan selepas bersalin; Menaikkan peranakan atau rahim jatuh; Terseliuh, terjatuh atau terkehel. WOWW. .

Kami berurusan dengan ramai tukang urut di seluruh negara. . . . .

.

. View Menu Make Appointment Call now.

2,778 likes &183; 109 talking about this &183; 81 were here.

Atau tak lebih sejam.

Ghazali Safri Urut Tradisional is a Tukang urut based in Wangsa Maju, Kuala Lumpur.

Urut Seluruh Badan; Urut Tenaga Batin Untuk Lelaki; Urut Tantric Yoni Untuk Wanita; Urut Bengkak & Terseliuh Anggota Badan Urut Lumpuh Separuh Badan; Couple Massage Package; Rugi Sangat.

Service Tukang urut Wangsa Maju Kuala Lumpur ; 0.